Bli medlem i NRH

Tack för att du vill bli medlem i NRH Trauma Riks – Nack-, Rygg- & Hjärnskadade efter trauma!

Som medlem är du viktig för vår förening och ger oss möjligheter att påverka beslutsfattare och myndigheter för att förbättra omhändertagandet av personer som drabbats av ett direkt eller indirekt våld mot kotpelare och/eller huvud.

En förening och nätverk för oss som drabbats av nack-, rygg- och/eller hjärnskada till följd av direkt och indirekt våld, våra anhöriga samt övriga intresserade som vill bli stödmedlemmar.

Du blir enkelt medlem genom att fylla i kontaktuppgiftsformuläret nedan. Våra medlemsutskick skickas endast via e-post.

Årsmedlemsavgifter 2020:

  • För enskilt årsmedlemskap betalas 225 kr
  • För familje-årsmedlemskap betalas 325 kr*

*För familjemedlemskap skall samtliga vara skrivna på samma adress. Vänligen fyll i separata kontaktuppgiftsformulär för varje enskild familjemedlem med hänvisning till familjemedlemskapet i meddelanderuta, på så sätt får vi korrekta kontaktuppgifter för samtliga medlemmar.

Välj betalsätt och medlemskategori i kontaktuppgiftsformulär nedan.

Alt.

Fyll i kontaktuppgiftsformulär nedan. Du kan betala direkt via bankkort eller Swish.
Alt.
Gör en inbetalning av vald årsmedlemsavgift (Enskilt årsmedlemskap 225 kr/Familje-årsmedlemskap 325 kr) till NRH Trauma Riks, Bankgiro: 5013-5250, , vänligen skriv ditt namn som betalningsreferens.
Oavsett om vilket betalningsalternativ du väljer ska kontaktuppgiftsformulär fyllas i. Vid familje-årsmedlemskap fyller samtliga i familjen i var sitt kontaktuppgiftsformulär.
Det krävs ett godkännande av NRH Trauma Riks policy enligt GDPR för att bli registrerad som medlem.

Du är medlem och dina kontaktuppgifter förs in i medlemsregistret från att årsmedlemskapsavgiften har inkommit på föreningskontot, bekräftelse skickas via e-post. Om du inte får något bekräftelsemeddelande inom rimlig tid, vänligen kontrollera främst din “övrigt” korg, dina sekretessinställningar kan ha sållat bort vårt meddelande så det råkat hamna fel. Hittar du inte någon bekräftelse vänligen kontakta oss på nytt via e-post: info@nrhtrauma.se, möjligen har något annat fel uppstått.

Tack för ditt engagemang!